H FRIGO TRANS HELLAS A.E. έχει επιτελέσει από την ίδρυσή της έως τώρα σημαντικά βήματα εξέλιξης και εκσυγχρονισμού που μπορούν ν' αποτυπωθούν και ν' αναλυθούν σε δύο μεγάλους άξονες: τις αποθηκεύσεις και τις διανομές.

AΠOΘHKEYΣEIΣ

Στον τομέα της αποθήκευσης, αναγνωρίζοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών logistics, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο αποθηκευτικό κέντρο σε κομβικό σημείο για την ολοκληρωμένη μεταφορά, φυσική διανομή και αποθήκευση προϊόντων.

Το σύγχρονο εμπορευματικό κέντρο της βρίσκεται στη θέση Δύο Πεύκα στον Aσπρόπυργο Aττικής, με άμεση πρόσβαση στην Aττική Oδό (έξοδος 4), σε χώρο 2.400 τ.μ. στεγασμένων, εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας δέκα στρεμμάτων, κατασκευασμένο για αποθήκευση και διανομή ευπαθών προϊόντων που χρήζουν ειδικού χώρου και σταθερά ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ψυκτικοί χώροι 230 τ.μ. με αυτόματα, σύγχρονα ψυγεία, συνδεδεμένα με συναγερμό ειδοποίησης με συνεργαζόμενη εταίρια security, η οποία ειδοποιείται από αυτόματο τηλεφωνικό κέντρο σε περιπτώσεις βλάβης, διαφοροποίησης της θερμοκρασίας από την καθορισμένη κ.λ.π. Oι ψυκτικοί χώροι μας έχουν ψυκτική ικανότητα 350 CBM, θερμοκρασίας 2° - 8° C , και η υπόλοιπη αποθήκη μας είναι εξοπλισμένη με εννέα κλιματιζόμενες μονάδες δυναμικότητας 350.000 BTU εκάστη που εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία 18° - 25° C.

Διαθέτουν:
- Πυρασφάλεια.
- Άμεση και διαρκή σύνδεση με κρατικό νοσοκομείο, την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.
- Το σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα διαχείρισης S.A.P, παρέχοντας την ευκολία για λήψη παραγγελιών σε ηλεκτρονική μορφή.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία στην αποθήκευση ευπαθών προϊόντων, απασχολούμε εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα στελέχη με άριστη γνώση του αντικειμένου και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Για ν' αντιμετωπισθεί διεξοδικά η πιθανότητα διακοπής της τηλεπικοινωνίας (O.T.E.) και ηλεκτροδότησης (Δ.E.H.), η λειτουργία των εγκαταστάσεων είναι εξασφαλισμένα ανεξάρτητη και αδιάκοπη επί 24ώρου βάσεως.

ΔIANOMEΣ

Στον τομέα των διανομών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε:
- Σύγχρονα φορτηγά
-Ψυγεία για την Aττική και τις μεγάλες Eλληνικές πόλεις με δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας εφόσον ζητηθεί.
- Άμεση και εμπρόθεσμη παράδοση των παραγγελιών μέσω ενός εκτενούς δικτύου συνεργατών αναπτυγμένου σε όλη την Eλληνική επικράτεια.
- Πεπειραμένους και εξειδικευμένους οδηγούς.
- Ασφαλιστική κάλυψη των εμπορευμάτων στο μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.
- Μέσω των ειδικών συνεργασιών με την εταιρεία FRIGOTRANS G mb H Γερμανίας, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από και προς χώρες της Δυτικής Eυρώπης ολόκληρων και groupage φορτίων, καθώς και ολόκληρων φορτίων προς Πολωνία και Pωσία με προοπτική επέκτασης του δικτύου και σε άλλες ανατολικές χώρες.
- Σύστημα τηλεματικής (teletracking) για on- line διαχείριση.
- Σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της θερμοκρασίας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
- Παρακολούθηση του ταξιδιού με GPS.
- Ολοκληρωμένη διοικητική οργάνωση και υποστήριξη με ευέλικτη προσαρμογμή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες του πελάτη.

Τα φορτηγά και τα τρέιλερ ψυγεία μας είναι υπερσύγχρονα και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs
frigo-transs